Istoric

img

Eckoprint este marca inregistrata a Ecko Invest, companie fondata in 2007, in orasul Drobeta Turnu-Severin. Totul a pornit de la pasiunea pentru creatia publicitara, preocupare ce a fost sustinuta de cei apropiati. Astfel s-a concretizat o afacere de familie, ce s-a dezvoltat si continua sa isi mareasca paleta de servicii, in fiecare an. De la carti si reviste, la printuri de mari dimensiuni, indoor si outdoor, Ecko Print a asigurat servicii complete de la prima linie desenata la ultimul finisaj al lucrarii. Milioanele de pagini printate si sutele de clienti multumiti stau marturie in aceasta privinta. În acest moment Ecko Print ofera o gama larga de servicii.
Desi ne-am extins si diversificat oferta de-a lungul timpului, am ramas fideli editarii si tiparirii de carti, reviste. Functionam si ca editura si tipografie digitala pentru carti si reviste in tiraje mici si medii, dar oferim si servicii de tipar offset in tiraje mari multumita colaboratorilor nostri. Productia publicitara este un alt serviciu pe care il oferim clientilor nostri. Executam materiale promotionale personalizate (pixuri, brelocuri, cani, plachete, trofee, materiale textile,etc.), unicate sau produse in serie, afise, flyere, pliante, meniuri, felicitari, invitatii, carți de vizita, roll-up si orice alte tiparituri, de la design-ul si pregatirea pentru print (DTP), pana la finisarea celor mai mici detalii pentru a satisface chiar si cel mai exigent client. Oferim si servicii de publicitate outdoor, printuri de mari dimensiuni: mesh-uri, bannere, afise în formate mari A2, A1, A0, casete luminoase, sigle luminoase, totem-uri, rame click. Pe lângă design si printare oferim si montarea sau colarea materialelor în locatia stabilita de client. Ecko Print ofera si servicii de branding (logo design, identitate vizuală, manual de brand). Credem în puterea brandului de a ajunge in sufletul si mintea oamenilor, in capacitatea unui logo de a facilita identificarea de catre consumator, motive pentru care ne dedicam timpul crearii unor astfel de elemente.

img

Logistica Ecko Print este susţinută de:
Ecko Print este formata din tineri ce asigura buna functionare a lucrurilor si indeplinirea tuturor obiectivelor propuse. Politicile firmei se intemeiaza pe valorile în care crede fiecare angajat, ce vizeaza un comportament etic si responsabil. Creativitatea si seriozitatea sunt punctele noastre forte. Punem accent pe colaborare si incurajam propria initiativa, ideile inovative. Suntem increzatori ca vom reusi sa indeplinim misiunea pe care ne-am asumat-o, aceea de a restabili importanta hartiei si a materialelor tiparite, in detrimentul suporturilor tehnologice actuale, totul sub forma unui raport calitate-pret avantajos pe piata.

Cătălin Bondoc - director executiv si fondator Ecko Print
Cătălin a pus bazele agenţiei Ecko Print şi a înţeles că publicitatea îi dă şansa de a lucra acolo unde creaţia este la ea acasa.

Iulia Cîrtog - manager Ecko Print
Intrand pe piata muncii inca de la varsta de 14 ani, are in sange responsabilitatea lucrului bine facut, nelasand nici un factor sa pericliteze buna functionare a oricarei activitati in care se implica. Fiind pasionata de artele grafice dar si de lucrul cu oamenii, la Ecko Print a gasit combinatia perfecta intre creativitate si dinamica relationala.
Drinceanu Adrian - lead designer
Cu un background in domeniul creatiei si publicitatii de peste 3 ani la una din cele mai prestigioase trusturi de presa din Bucuresti, Adrian vine cu idei proaspete si pe placul clientului.
"Am ales Ecko Print deoarece echipa este foarte tanara si deschisa la idei, deoarece simt ca impreuna putem creste, si odata cu noi comunitatea in care traim."


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ce spun clientii nostri

img “Foarte flexibili si promti, cu idei proaspete si mereu modelandu-se la nevoile noastre.”

Rafaela Topala – OhMyGod Accessories&Jewelry

img “Flexibili, mereu s-au adaptat la nevoile noastre”

Zenti Plaza

Ultimele lucrari

» Flyere Party Zenti Plaza
» Tricouri personalizare
    Cremma Sunny Beach
» Tricouri Personalizate OhMyGod
   Accessories & Jewelry
» Meniuri Zenti Plaza
» Meniuri Pensiunea Europa
» Diplome pentru sfarsitul de an scolar

Serviciile noastre

Editura
(carti, reviste, brosuri)
Tipar
(facturiere, chitantiere si alte tipizate)
Creatie publicitara
(branding, materiale de promovare pe suport de hartie si textil)

Contact

+tel: 0761 625 330
office@eckoprint.ro

Urmariti-ne pe Facebook:

rss_2